Hand- en nagelverzorging

Handen, altijd zichtbaar, tastbaar. Uw visitekaartje. Handen hebben veel te leiden door invloeden van buitenaf. Wie kent het niet. Droge handen, ingescheurde nagelriemen en afgebroken nagels. Laat uw handen eens lekker verzorgen en ervaar de luxe van een manicurebehandeling.

 

Manicure 

Bij Gerda’s Huidsverzorgingssalon bestaat een manicurebehandeling uit het vijlen van de nagels in de door u gewenste vorm. Op de nagelriemen wordt vervolgens olie ingemasseerd. Na een warmwaterbad worden de nagelriemen verzorgd. U kunt uw nagels laten lakken in een kleur naar wens. Tot slot wrijven wij uw handen in met een verzorgende handcrème.


Gelnagels

In mijn salon werk ik met gelnagels. Gelnagels hebben als voordeel dat ze, net als natuurlijke nagels, flexibel en soepel blijven. Daarmee hebben uw kunstnagels toch een natuurlijke uitstraling. Bij de eerste behandeling worden meestal tips op de echte nagel geplakt. Dit zijn kunstnagels die op lengte geknipt en in vorm gevijld worden. De overgang tussen de eigen nagel en de kunstnagel wordt glad gevijld. Dan wordt er een bonder (primer) aangebracht, voor een betere hechting van de gel. De tips worden behandeld met drie lagen gel, die wordt uitgehard met een UV-lamp. U kunt uw nagels laten afwerken met verschillende toppen of in een kleur laten lakken met een speciale gellack. Uw eigen nagels groeien onder de gelnagel gewoon door.

Om uw nagels in perfecte staat te houden, is ons advies ze eens per drie weken te laten opvullen en bijwerken. U hoeft dan ook niet elke keer een nieuwe gelnagelset aan te schaffen.