Inspira cosmetics

Voor een zichtbaar verjongde huid, zonder risico’s of bijwerkingen.

De huid,ons grootste orgaan wordt dagelijks meerder malen blootgesteld aan externe invloeden zoals: centrale verwarming, UV-straling, airco, eetgewoontes, milieu, alcohol en medicijngebruik. Deze factoren laten zichbaar sporen achter zoals vroegtijdige lijntjes, pigmentvlekken of een vale huid.

Met Inspira Cosmetics is het mogelijk om de huid te helpen om er weer snel jong en vitaal uit te zien en een gelijkmatige stralende teint terug te krijgen. Het geheim van de resultaten van Inspira Cosmetics komt door  de combinatie van behandelingen in het instituut en speciaal ontwikkelde producten thuis.

Inspira Cosmetics kent verschillende stappen voor het beste resultaat.

 

Huidvernieuwing van de buitenkant:

# Fruitzuur behandelingen:
hierbij wordt de huid van de vale teint bevrijd en wordt deze weer egaal en fris. De opname van werkstoffen en zuurstof wordt sterk verbeterd.

Huidvernieuwing van de binnenkant:

# Regenererende behandelingen:
waarbij de cellen worden gestimuleerd en opnieuw opgebouwd. De elastinevezels worden verbeterd waardoor de huid gelift en verstevigd wordt.

Huidverbetering vast houden:

# Beschermende behandelingen:
door speciale lipiden worden de cellen beschermd tegen vertraging van de celdeling. De huid wordt effectief beschermd tegen cel beschadiging. De huid blijft in een optimale conditie.

De huid is gevoelig?

# Weerstand verhogende behandelingen:
hiervoor is een speciale methode ontwikkeld om de gevoeligheid van de huid te reduceren en de huid sterker te maken. De huid wordt direct hersteld en geprepareerd en van een hoge dosis vocht voorzien.

 

inspira1